söndag 5 december 2010

Plura i högform

Gårdagens "Så mycket bättre" var givetvis det bästai serien. En Plura i högform dominerade programmet och tolkningarna av hans låtar var klockrena. En snubbe som växt under serien är den töntstämplade Lasse Berghagen. Det verkar var en rolig och cool snubbe som inte bara kan sjunga om teddybjörnar och gitarrer. Om man får önska sig ett startfält nästa år skulle det se ut så här: Thåström, Håkan Hellström, Pernilla Andersson, Caroline af Ugglas , Svante Thuresson, Jan Malmsjö och Kicki Danielsson. Inte för att jag älskar den sistnämnda men det vore onekligen rätt så kul att höra Kicki tolka Thåström och Håkan.
Annars är det givetvis kul att "På spåret" kört i gång. Duktiga tävlande och roliga programledare. Det finns nog ingen som saknar Oldsberg och Hellberg.
Såg ni förresten "Postkodsmiljonären" i lördags. Liraren från Göteborg som tog fyra livlinor på sex frågor och som inte kunde någonting. Ibland undrar jag vad vissa har i tävlingen att göra?
På fredag blir det i alla fall en rolig tripp till Bollnäs och Sävstaås. Femtio fredagsglada pers i en buss där bland annat Albin och Albins mamma är med. Allt kan hända mina vänner.

Inga kommentarer: