fredag 31 december 2010






Ett år är till ända och ett nytt står för dörren. Några positiva händelser från det gångna året:

- Äntligen, äntligen, äntligen, äntligen, äntligen, äntligen! Varje äntligen får symbolisera de finaler som jag åkt hem från Uppsala med ångest och tanken att jag aldrig kommer att få uppleva ett SM-guld. Men så kom det! En snövacker (nåja) vårvinterdag på Studenternas fick all uppdämd glädje komma ut och den där förbannade champagnen öppnas. Känslan på bussresan hem var.....stor. Nu vill jag uppleva den igen och igen.

- Cupäventyret var sjukt roligt. De allsvenska lagen föll som käglor på Söderstadion och sången har väl aldrig varit högre och vackrare när cupfinalen mot Helsingborg blåstes i gång. Det var som att komma till Sarajevo är en numer klassisk kommentar av någon trallgök från skåneleden.

- Hela hovet skakar är inte en rubrik om dif hockey utan det som hände världens mest bortskämda människor, alltså kungafamiljen. Den mest bortskämde, Madde, fick en tankeställare när advokat Bergström satte på en norsk handbollspelare. Dock i damlaget annars hade väl skandalen varit något värre. Silvias rötter ledde tillbaks till de mörka naziåren i Tyskland och CalleFille hittade en storbystad Slitzmodell. När det sedan kom fram att knugen vänstrat med Camilla Henemark (innan hon blev uteliggare) och blivit serverad fika av nakna kaffeflickor var skandalåret fullbordat. Avgå alla!

-Ett annars blekt VM livades upp av Özil, Müller och de andra tyskarna. De borde ha vunnit VM med sin roliga totalfotboll. Dessutom är Bundesliga den roligaste ligan i Europa. Kämpa S:t Pauli.

-Timpa har visat stora talanger som fotbollsmålvakt. Jag försöker få honom att satsa på allsvenskan men han vill helst spela i korpen. Hmmmm!

-Årets artist är förstås Plura. Hans besök i Zinkentältet var magiskt. Gaget bestod av en flaska vin som han drog i sig uppe i presshytterna under matchen. Låten med bandylaget är redan en modern klassiker i Hammarbysammanhang.

Gott nytt år alla läsare! Mitt nyårslöfte blir att blogga oftare, motionera mera samt att jaga Albin med dåliga vitsar!

Inga kommentarer: